Veel gestelde vragen

waar kunnen we jou mee helpen?

kies hieronder een onderwerp

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Ja, binnen 30 dagen na ontvangst van de gehele bestelling kunt u deze retourneren. Retourneren is mogelijk als de artikelen in de oorspronkelijke verpakking zitten, de verpakking in originele staat is en het product goed verpakt teruggestuurd wordt. Dit om schade te voorkomen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, dat is mogelijk. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u dit aanvinken. U ontvangt dan een bericht op welke momenten afhalen mogelijk is.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Onze cadeaubonnen worden op dit moment aangemaakt, maar zijn nog niet beschikbaar. Wilt u iemand op korte termijn blij maken met een cadeaubon, geef dat dan even aan, dan zorgen we voor een oplossing.

Wat is de leveringstermijn?

Pakketbestellingen worden op dinsdag, donderdag of vrijdag verzendklaar gemaakt en zo snel mogelijk verstuurd. In de meeste gevallen zal de levertijd dus ca. 2-3 werkdagen zijn. Buitenhaarden worden op afspraak in overleg thuis afgeleverd. In de meeste gevallen is dit binnen 2 werkweken.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via iDeal.

Hebben jullie een showroom of fysieke winkel?

In de showroom van POOK Haarden in Arkel is een aantal artikelen te vinden. De overige artikelen staan in ons magazijn, en uiteraard kunnen wij u deze op verzoek even laten zien.